Een luxe en warm welkom

Een opendraaiende poort heet bezoekers hartelijk welkom. Met een luxueuze en warme uitstraling. Je hebt een uitgebreide keuze uit elektrische draaipoorten die passen bij jouw huis. Zo vergroot je niet alleen comfort en veiligheid, maar voeg je ook waarde toe aan je woning.

Ruimte naast de oprit is niet nodig

Kies voor een draaiende tuinpoort als er weinig ruimte is naast je oprit. Een openslaande poort vereist geen breed hek aan de voorkant van je terrein. Advies nodig voor jouw situatie? Onze deskundige dealers helpen je graag.

Veilig en gemakkelijk thuis

Met een draaipoort kom je comfortabel thuis. Een elektrische poort die je op afstand opent en sluit. Zo kies je voor gemak én voor veiligheid, voor je woning en je gezin. Draaipoorten zijn veilig in gebruik: dankzij sensoren of waarschuwingslicht worden bezoekers of kinderen tijdig gewaarschuwd voor een bewegend hek.

Kies ook voor extra gemak en veiligheid

Inspiratie voor jouw nieuwe draaipoort

Je nieuwe entree. Het is het eerste wat jij ziet als je thuiskomt. En de eerste indruk die bezoekers krijgen van je huis. Daarom zoek je een stijlvolle en passende draaipoort. Kijk en klik voor inspiratie.